127

Training Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken

Training Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken
(€ 1.475 per persoon, excl. BTW, drie hele dagen) 

Deze training is bestemd voor interne projectleiders, interne programmamanagers, woonconsulenten, beleidsmedewerkers en andere corporatie- en zorgprofessionals die regelmatig een specifieke opdracht krijgen, daarmee aan de slag gaan en merken dat veel overleg nodig is, het veel tijd en moeite kost om het resultaat te behalen dat vervolgens niet aan ieders verwachtingen voldoet. 

Inhoud
Interne opdrachten hebben vaak het karakter van een project maar worden niet als zodanig aangepakt. In deze verkorte leergang leert u resultaten te behalen met minder moeite, tijd en kosten. U leert het toepassen van de principes van projectmatig werken op een van uw opdrachten zodat u een handzaam projectplan hebt dat als basis dient voor nadere afspraken met uw opdrachtgever en uw teamgenoten/collega’s. 
Verder leert u hoe u effectiever de afgesproken resultaten behaalt door het aanscherpen van afspraken met uw opdrachtgever, het aanspreken van collega’s met wie u het resultaat moet behalen en het bewaken van de voortgang.

Vorm
De training bestaat uit theorie en praktijkoefeningen. Uw (project)opdracht dient als uitgangspunt. In deze leergang past u het geleerde toe op uw projectplan, bespreken wij uw ervaringen rondom de uitvoering en krijgt u verbetertips plus nieuwe methoden aangereikt. 
Begrippen/modellen die aan de orde komen: projectplan en projectmatig werken plan-do-check-act, beïnvloedingsstijlen, intervisie.

Resultaat
Na het volgen van deze leergang bent u in staat om bondig projectplan op te stellen dat als leidraad en communicatiemiddel dient. Daarnaast hebt u geleerd om duidelijke afspraken te maken met uw opdrachtgever en hoe u uw team effectief kan aansturen.

Docent
Jan Leo van Deemter (MPWR) heeft ruime ervaring als trainer, (team)coach en adviseur bij woningcorporaties. Daarnaast was hij een aantal jaren directeur-bestuurder bij woningcorporaties en was hij tot voor kort directeur-bestuurder van Zorghotel Dennenheuvel. Hij is gespecialiseerd in klantgerichte organisatieverandering en professionalisering. 


De Training Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken (PMW) is een coproductie van MPWR en Nestas communicatie

Data en locatie
Dinsdag 6 maart 2018 & donderdag 29 maart 2018 & woensdag 23 mei 2018 (driedaagse)
Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
of
Dinsdag 9 oktober 2018 & dinsdag 6 november 2018 & donderdag 13 december 2018 (driedaagse)
Kontakt der Kontinenten, Soesterberg

Deelnamekosten
De deelnamekosten van de driedaagse Training Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken (PMW) bedragen € 1.475 per deelnemer exclusief BTW, inclusief koffie/thee, eenvoudige lunch en documentatie.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor de Training Resultaatgerichter werken op basis van projectmatig werken.

Incompany
Uiteraard kunt u deze training ook incompany volgen.

Annuleren    
Zie Algemene leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure CorporatieCursussen.nl

PE-punten 
Meer weten over PE-punten?

Organisatie en inlichtingen    
CorporatieCursussen.nl
T (036) 530 77 00
E info@corporatiecursussen.nl

Loading...
Loading...
Loading...

Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

CRKBO geregistreerd

CRKBO geregistreerd

Nestas communicatie

Bezoekadres:
Jool Hulstraat 1
1327 HB Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecursussen.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecursussen.nl

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure   -   Sitemap   -   Login