57

Over ons: Wie zijn wij

CorporatieCursussen.nl is aanbieder van trainingen, cursussen en workshops op het terrein van de volkshuisvesting in de breedste zin van het woord met aanbod in de volgende aandachtsgebieden Volkshuisvesting algemeen; Beleid; Wet- en regelgeving; Communicatie; Vaardigheidstrainingen. We bieden de cursussen, trainingen en workshops aan als open inschrijving en als incompany.

Per training/opleiding zoeken we een inhoudelijk en qua vaardigheden een passende docent.

CorporatieCursussen.nl is een label van Nestas communicatie. Nestas communicatie is een onafhankelijk communicatiebureau op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Onze basis ligt in de sociale volkshuisvesting. Wij kennen de regels en spelers in de branche.

Nestas communicatie - en daarmee het label CorporatieCursussen.nl - is een door Cedeo geaccrediteerde aanbieder / instelling. Het predikaat 'Cedeo-erkenning' betekent een erkenning van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van Maatwerk bedrijfsopleiding (onze incompanies) en Open Bedrijfsopleidingen (onze open inschrijvingen). De Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut.

Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

CEDEO erkend

Cedeo geregistreerd
Cedeo geregistreerd

Nestas communicatie

Bezoekadres:

Veluwezoom 32
1327 AH Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecursussen.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Veluwezoom 32   -  1327 AH Almere   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecursussen.nl

Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Inloggen